Probleem met een zak Meradog zalm en rijst van 12.5kg

Beste ,sinds +- 8 jaar geef ik Meradog aan mijn honden en ben ik altijd zeer tevreden geweest.De laatste jaren staan mijn honden op zalm en rijst. Het is echter de eerste keer dat ik niet tevreden ben over de korrels van de laatste zak die ik kocht.De zak zit boordevol gruis en kapotte korrels waardoor dit resulteert in hele kleine brokjes. Een van mijn honden is een Golden Retriever, welke enorm snel zijn brokjes opeet. Daarom is het ook belangrijk dat de korrels de normale grootte/omvang hebben. Sinds ik de zak heb verslikt hij zich dagelijks (lijkt op stikken). Ik blijf uiteraard zeker voorstander van jullie voeding. Hun huid is mooi, ze eten de korrels graag, goede stoelgang...  Aangezien het allemaal zulke kleine brokjes en gruis is vermoed ik dat ik het einde van de band/berg korrels heb. Hopelijk doen jullie wat met deze informatie om de kwaliteit ervan te blijven behouden.

Dag Ellen, Ik heb zonet al gebeld met het verdeelpunt te lebbeke :Jan Mertens en hij is op de hoogte dat je de zak mag wisselen voor een nieuwe volle zak :-).  U ook bedankt voor het vertrouwen in Meradog BelgiĆ«. Mocht dit of iets anders voorvallen of heeft u advies nodig, dan mag je dit altijd vragen. We houden dan uw verdeelpunt op de hoogte.

Dag Dieter, Ik wil jou van harte bedanken voor jouw professionele, zeer vriendelijke en uiterst attentvolle reactie op mijn bericht. Het doet deugd te zien dat je zo begaan bent met het product en opkomt voor de belangen van de klant. Ondertussen heb ik de andere korrels en kan de Golden weer heerlijk schrokken ;)Bedankt!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!